vrijdag 23 mei 2014

Verhuizing en van alles en nog wat.

Het is al weer een poosje geleden dat ik mijn laatste blog geschreven heb. De oorzaak hiervan is het feit dat we weer verhuisd zijn. We wonen nu een hofje verderop, ongeveer 40 meter van ons oude adres.
We woonden daar heel leuk, maar er was geen isolatie en erg klein. Nu wonen we in een ruimer en nieuwer huis, en wat ook niet onbelangrijk is, van onder naar boven geïsoleerd. Ook hebben we nu hele leuke buren waar we regelmatig de auto van mogen lenen zodat we naar de kinders en kleinkinderen kunnen. Veel tijd om te verhuizen hadden we niet dus het was hard doorwerken geblazen. Heel veel hulp gehad met allerlei klussen, en onze jongens en schoondochter hebben het meeste van de spullen voor ons naar het nieuwe huis gesjouwd. Ondanks al die hulp heb ik te veel hooi op de vork genomen en mijn rug ernstig overbelast. Vandaar dat ik niet al te actief ben geweest de laatste tijd. Maar er is wel het een en ander af.
De schipperstrui voor manlief bijvoorbeeld.

Een cadeautje voor de schoonouders van onze oudste zoon.
Een trui voor onze kleinzoon die net een jaar is geworden.

 De "vreemde" wol, ooit eens gekocht bij Nart en Francis op de weversmarkt is gesponnen.
Nu ben ik bezig met het spinnen van alpaca, een mooi bruine tint.
Binnenkort krijg ik nog 3 vachten alpaca's, 2 witte en 1 bruine waar ik blij mee ben.
Ik schreef net al iets over meer ruimte, hier een paar foto's van mijn hobby ruimte.
Ik ben er heel blij mee!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat is er een boel werk verzet...mooi huis, fijne werkruimte en nog leuke buren erbij! En intussen ook het creatieve werk door laten gaan.. Knap, hoor! Doe nu maar. Een tijdje rustig aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hèhè, je zit!
    Blijf voorlopig ook maar even lekker zitten. Maar wat heb je naast al het verhuiswerk ook veel handwerk gedaan. Echt heel erg leuk.
    Ik zou willen dat mijn familie eens iets meer gesteld was op handwerk :-)

    BeantwoordenVerwijderen