zaterdag 26 oktober 2013

Van alles en nog wat

De afgelopen tijd ben ik zomaar weer eens aan het haken geslagen Er lag nog een leuk gemêleerd garentje in de kast. Daar heb ik een lila draadje bij gekocht en dit is het resultaat geworden.

Het hesje is bestemd voor mijn jongste kleindochter. Ze heeft hem al gepast en vind het erg mooi. Nu zijn eindelijk alle draadjes afgehecht en ga ik hem even wassen. Daarna gaat hij op de post!

Voor mijn kleinzoon ga ik voor Sinterklaas deze breien. Joris de draak. Ik vind hem geweldig en kon het niet laten om het patroon te kopen.

Verder spin ik tussen de bedrijven door ook nog. Blauwe Texelaar, voor het visserstrui-project. Ik had al een partij gesponnen van een andere vacht, maar ben bang dat het niet genoeg is.

Deze vacht is wel een stuk donkerder dan die ik al gesponnen heb, daar verzinnen we wel iets op.

Een paar weken geleden heb ik bij mijn tante gelogeerd. Zij quilt graag en daar ben ik aan mijn eerste projectje begonnen. Het is de bedoeling dat het pannenlappen gaan worden.

De kleuren zijn niet goed op deze foto, de achterkant wordt fel groen, de lichte punten zijn gemêleerd geel, het andere gemêleerd groen. Er komt okergeel band om heen.

Aan mijn weefwerk ben ik nog niet toegekomen, maar de weerberichten voorspellen niet veel goeds en de tuin is winterklaar , dus........

4 opmerkingen:

 1. Wat ben je lekker bezig! Ik ben heel benieuwd naar Joris, dat patroon heb ik ook liggen. Hij is erg leuk, maar het lijkt mij best ingewikkeld. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hesje heb je gehaakt; staat je kleindochter vast lekker pittig. Verder ben je druk bezig en heb je ook nog plannen. Heerlijk toch!
  Fijne zondag en een groet van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kleinkinderen hebben toch maar mooi mazzel met zo'n oma :-)

  BeantwoordenVerwijderen