vrijdag 22 februari 2013

VOORJAAR ?

Het is al weer even geleden dat ik een blogje geschreven heb. In deze tijd van het jaar ben ik niet op mijn best zullen we maar zeggen. Verschillende griepvirussen hebben mij te pakken genomen, en daar moet een mens even van bekomen. Afgelopen woensdag scheen s'morgens het zonnetje zo lekker,
dat manlief en ik besloten om er even op uit te gaan. Eerst even naar Sneek,ik wilde wat leuke kleurtjes garen om paaseieren te breien.Dit zijn ze geworden.
Inmiddels is er een af, maar ik kan de zak met opvulspul even niet vinden. Vorige week nog gebruikt voor het opvullen van Jacobus.
Het zal me wel weer te binnen schieten, meestal gebeurd dit op een niet toepasselijk moment. Vast wel herkenbaar voor mensen die veel spullen hebben en klein behuisd zijn.

Na nog even lekker geluncht te hebben in Sneek zijn mijn lief en ik richting Rijs gereden. De auto daar geparkeerd en zijn we aan de wandel gegaan. Inmiddels was het zonnetje nergens meer te bekennen. We lopen daar vaker en gaan dan richting Mirnsterklif waar aan het IJsselmeer een soort strandje met een koffietentje is. We hadden het plan om daar lekker aan de koffie of zo te gaan en dan weer via een ander paadje terug naar de auto. Het koffietentje bleek jammer genoeg nog niet open om deze tijd van het jaar. Dus direct maar aan de wandeling terug begonnen. Daar zag ik iets waar ik weer heel vrolijk van werd!

Ja wel, de eerste groene blaadjes!!!!!!!

Gistermiddag ben ik met mijn vriendin naar Hawar geweest. Altijd leuk, even gezellig thee gedronken met Meini en natuurlijk wat garen gekocht.

Ik heb nog een partij handgesponnen mohair, die ga ik heftig rose verven.Ik denk niet dat ik de zwarte mohair hier op de foto in dit project ga gebruiken. Die moet nog even wachten.

Nu ga ik eerst mijn weefproject dat nog steeds opstaat afmaken en ondertussen brainstormen hoe het volgende gaat worden.